Referat fra årsmøte 1. mars 2008
Tradisjonelt spansk måltid
Årsmøtet ble avholdt i Sundts nye bolig på Haslum. Kokker var foruten verten, Bjelland, Slettemoen og Sanne som laget en stor buffet med tapas. I år tok vi det litt enkelt med hensyn på agendaen.
Merke/type vin | Vol. % | Konklusjon | |
Riscal 2006, 100% TEMPRANILLO, SPANIA, CASTILLA Y LEÓN Fylde: Garvestoffer: Fruktighet: Passer til: KONSUMFERDIG, MEN KAN FORTSATT OPPBEVARES |
13,5 | - | |
Marqués de Cáceres (hvit), 100% VIURA, SPANIA, RIOJA Fylde: Friskhet: Sødme: Passer til: KONSUMFERDIG, BØR IKKE LAGRES |
12 | + | |
Marques de Riscal 2007, 97% TEMPRANILLO + 3% GRACIANO/MAZUELO, SPANIA, RIOJA Fylde: Garvestoffer: Fruktighet: Passer til: KONSUMFERDIG, MEN KAN FORTSATT OPPBEVARES |
13,5 | + | |
Marques de la Concordia,
100% TEMPRANILLO,
SPANIA, RIOJA Fylde: Garvestoffer: Fruktighet: Passer til: KONSUMFERDIG, BØR IKKE LAGRES |
13 | + |
Den enkeltes bedømming finner du her.
Regnskap
Totalt | Pr person | |
Vin | 1.000,- | 100,- |
Mat | 2.000,- | 200,- |
Neste årsmøte
Neste årsmøte finner sted hos Bjelland på Slattum.
Med hilsen
for Tre'S les amis de raisin