Referat fra 20 års jubileét 4. mars 2006
Forsiktig markert
Teamet for 20 års jubileét var naturlig nok Frankrike - og planleggingsmøtet ble "fullsatt" av alle i klubben på Jekyl&Hide i Lillestrøm.
Kongereker marinert i olivenolje, balsamicoeddik, sukker og provencekrydder på en eng av rød og grønn salat med tytteær. Halvsøt hvitvin
Kalvefile med sellerirotpurre, potetbåter, grønsaker og whiskyredusert saus. Aftenens rødvin.
Utvalgte franske oster. Foredrag av John. Aftenens rødvin.
Créme Brullé. Aftenens rødvin.
Kaffe og cognac
Som vanlig underholdt John oss med et foredrag tilpasset årsmøte-temaet og vinene, samt en ny vri på vintesten. Hvor kommer vinene fra og hvor ligger vindistriktene i Frankrike? Endel kunnskap eller mangel på sådan kom fram ganske tydelig. Her er det et klart forberdingspotensialet for klubbens medlemmer.
Merke/type vin | Pris | Vol. % | Konklusjon | <bilde> |
Pierre de Marca 2004 Côtes du Roussillon Villages Rhone | 90 | 13 | ||
Crozes Hermitage 2003 Appellation Crozes Hermitage contrôlée | 119,90 | 13 | ||
Nuits-St-Georges 2002 Les Vaucrains Domaine de la Poulette | 259,50 | 13 | ||
Grand vin de Bordeaux 1998 Chateau Cap Léon Veyrin cru Bougeois Listrac-Médoc Appellation Listrac Contrôlee | 200 | 12,5 |
<bilde> | <bilde> | <bilde> |
Regnskap
Totalt | Per person (totalt 8 stk.) | |
Vin | 1.672,- | ~ 200,- |
Mat | 2.262,50 | ~ 280,- |
Σ | 3.934,50 |
Eventuelt
Neste årsmøte
Årsmøtet ble bestemt flyttet til slutten av mai måned med hele familier. Dette fordi vi tror det er lettere å få til deltagelse da.
Sensommertur
Laffen sjekker om Nesoddtangen er ledig i slutten av august etter skolestart.
Vinkurs
Det ble vurdert å delta på Aperetif's smakskurs utpå høsten. Ingen kurs eller datoer ble bestemt.
Med vinlig hilsen
Jan-Erik Sanne
sekr.