� 1 Klubbtilstand

TreS les amis er og skal v�re en liten og eksklusiv vinklubb, best�ende av styremedlemmene John L. Sundt, Petter Sundhaugen og Jan-Erik Sanne samt medlemmene Ingeir Slettemoen og Leif-�ge Bjelland, der alle har lik stemmerett. Klubben ble stiftet 19. februar 1986.

 

� 2 Klubbavgift

Klubbavgiften fastsettes ved hvert �rsm�te. Hvis det fastsettes klubbavgift, disponeres denne fritt, uten konsuldering, til klubbens beste av sesongens valgte regnskapsf�rer, mot et ansvar for innkreving av avgiften, samt et �rsregnskap som fremlegges ved �rsm�ter.

 

� 3 M�ter/Oppf�rsel

Ved hvert ordin�rt vinm�te avtales neste vinm�te med sted og dato. Det kreves edruelighet ved framm�te til ordin�re vinm�ter, hvis ikke kan vedkommende ekskluderes ved flertall i klubben. Det skal vises god oppf�rsel under m�tet. Ved gjentatte ergrelser av noen art med flertall i klubben, kan ekskludering iverksettes ved enstemmig flertall. Ingen r�king f�r etter bed�mmelse og konkludering av aftenens vin/viner er gjennomf�rt.

 

� 4 Innkj�p

Ved kj�p av vin m� etiketten v�re hel og uten s�r. Regnskapsf�rer har ansvar for innkj�p av vin til �rsm�ter, og disponerer klubbavgiften fritt til dette form�l. Regnskapsf�rer kan im�tese spesielle �nsker til �rsm�ter.

 

� 5 Valg

Det skal velges regnskapsf�rer samt sekret�r for ett - 1 - �r av gangen. Valget skjer ved �rsm�ter og med flertall i klubben.

 

� 6 Opptak av medlemmer

Ved opptak av nytt medlem skal s�keren betraktes sammen med s�kerens medbrakte vin ved et ordin�rt vinm�te. Opptak i klubben skal ikke forekomme under denne fasen, men ved et ekstraordin�rt vinm�te uten tilstedev�relse av s�keren. Skriftlig s�knad kreves for � bli betraktet som s�ker.

 

� 7.1 �rsm�te

Det er alles ansvar � arrangere �rsm�te med flertall, innen mars m�ned. Dato for �rsm�te skal avtales minst tre - 3 - uker i forveien. �rsm�te avholdes ved en middag p� et egnet sted. Antrekk deretter, dog ikke lavere standard enn nevnt i �9. Deltakelse ved �rsm�ter krever medlemskap, men gjester kan inviteres etter flertall i klubben.

 

� 7.2 Planlegging av �rsm�te

Dersom �rsm�te avholdes privat, vil verten ha ansvar for a finne n�dvendige resursser med hensyn p� forberedelse og gjennomf�ring av �rsm�te.

Det anbefales � avholde et planleggingsm�te for � kartlegge de n�dvendige resursser minst en - 1 uke f�r �rsm�te avholdes.

 

� 8 Gjester

Ved vurdering av evntuelle gjester, kreves flertall i klubben. Innbydelse til utvalgte gjester kan skje enten skriftlig eller muntlig.

 

� 9 Antrekk

Pent antrekk, ikke jeans. Slips eller sl�yfe, helst ensfarvet, diskret hvis flerfarvet.

 

� 10 Egenbed�mming av viner

Enhver som konsumerer en god vin har ansvar for at bed�mming av denne kommer klubbens medlemmer til gode, ved � sende inn egenbed�mmelse og informasjon om vinen til den enhver tid gjeldende valgte sekret�r i klubben. Dette slik at andre medlemmer kan kj�pe og bed�mme samme vin, slik at ogs� en konklusjon av denne blir protokollf�rt. Forutsatt konklusjon forutsetter flertall med tre - 3 - uavhengige bed�mmelser av klubbens medlemmer. All informasjon om vinen og bilde av etiketter/vinen skal sendes til den enhver tid gjeldende valgte sekret�r for protokollf�ring av den enkelte medlems bed�mming. Se for�vrig oversikt over egenbed�mte viner her.